red.diariocritico.com
Els socialistes son 'sociates'

Els socialistes son 'sociates'

La veritat és que no se'ls pot recriminar res en aquest sentit. En la penúltima aventura mediàtica del PSC per a 'vendre' el que sembla seu gran actiu Montilla -la darrera, ja més dubtosa, seria aquesta d'ara que, avantposant el nom del president de la Generalitat, pretén explicar dubtoses fites de l'actual govern català- els socialistes catalans es van proposar donar-li la volta a un adjectiu, en principi despectiu, com 'sociata'. I, així, convertir-lo en un qualificatiu positiu que, sobretot, els acostés a un determinat públic afí a aquests girs lingüístics un xic, diguem-ne, 'passotes'.

El propòsit s'ha aconseguit, evidentment. I és que només cal escriure l'entrada 'sociates.cat' a cercador de Google per veure com, en primer lloc, apareix la web corresponent. I, pouant-hi, no es trobarà un contingut advers; ans al contrari, l'esmentada pàgina destaca el botó 'President Montilla' que ens remet a la web creada expressament a major glòria de qui ocupa la poltrona més gran de la Generalitat (i, si algun il·lús es pensa que farà cultura artística posant el ratolí a les creacions que es presenten tot just a sota, també va errat: només anirà a parar a la pàgina 'socialistes.cat').

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })