red.diariocritico.com

A partir de dos quarts de nou del vespre

La investigació en la esclerosi ELA, motiu d'una gala benèfica avui en favor de l'associació Ciberer a Luz de Gas

La investigació en la esclerosi ELA, motiu d'una gala benèfica avui en favor de l'associació Ciberer a Luz de Gas

La malaltia degenerativa, que pateix el científic Stephen Hawking, afecta aproximadament 4.000 persones a tot l'Estat

A dos quarts de nou del vespre d'avui dilluns 31 de maig es farà a la sala Luz de Gas, de Barcelona, una gala benèfica per a conseguir fons de cara a la lluita contra l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA). La recaptació es donarà íntegrament a Ciberer (Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa de Malalties Rares). L'ELA és una malaltia degenerativa y mortal de tipus neuromuscular que provoca paràlisi progressiva, per la qual no hi ha medicació. A Espanya, la pateixen aproximadament 4.000 persones. D'altra banda, el ressò mediàtic que hagi pogut tenir el problema ha vingut donat perquè és la insuficiència que pateix el científic Stephen Hawking.

L'acte d'avui comptarà amb diverses actuacions, com el directe d'RST.ReStart en col·laboració amb el cantant D.M. Black, i la declamació del poema No llores, no te rindas per part de l'escriptora, promotora cultural i articulista de Diariocrítico Julia Herrera de Salas.

La peça literària en qüestió ha estat escrita per Mireia Barneda, organitzadora de l'acte, atesa la seva sensibilització amb el tema arran de la mort del seu pare als 36 anys a causa de l'ELA. La vetllada, alhora, compta amb el patrocini de l''Associació d'art multidisciplinari Ocre & Or. L'art i l'artista'.

Més enllà de les entrades, que costen 20 euros, a la recaptació contribuirà una subhasta d'obres d'art i cultura aportades per Kiko Urrusti i Juanjo Sandoval, la dissenyadora de joies Elisabeth Sandoval, el segell discogràfic Ohm Spirit Sound, el fotògraf Luis López, i els escriptors Joan Ros Hernández, Gloria Sanllehí i Julia Herrera.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios