red.diariocritico.com

Segons dues associacions empresarials

El corredor del Mediterrani, "vital" per a la riquesa del país

El seu desenvolupament no sols evitaria que marxessin empreses sinó que n'atrauria moltes altres, afirmen

La Confederació d'Empreses de Tarragona (CEPTA) i la Unió Empresarial del Penedès (UEP) han signat aquest dilluns un acord per tal d'endegar un seguit d'actuacions per "lluitar i garantir" la competitivitat empresarial del territori. El president de la CEPTA, Antoni Belmonte, ha defensat la necessitat d'impulsar el corredor del Mediterrani, el Logis Penedès i la promoció del Port de Tarragona. Belmonte ha explicat que aquestes infraestructures són "vitals" pel territori ja que de no desenvolupar-se, empreses del sector petroquímic, del camp de l'alimentació o automobilístiques com Ford, Nissan i Seat podrien deixar el territori. Belmonte ha dit també que és un "error no apostar" pel corredor.

De la seva banda, el president de la UEP, Albert Calzada, ha insistit que, amb el desenvolupament del corredor del Mediterrani, no sol s'evitaria que algunes empreses marxessin del territori sinó que a més, "moltes més empreses" s'instal·larien a la demarcació per la facilitat en les comunicacions.

Quant al Port de Tarragona, Calzada ha explicat que empresaris del Baix Penedès veuen en el Port una opció de desenvolupament dels seus productes gràcies a l'important estructura que disposa i la seva perspectiva de desenvolupament. A tall d'exemple, Calzada ha dit que el 95% de producció de l'empresa que lidera s'exporta.

Per tal de dur a terme aquestes activitats conjuntes, des de la CEPTA i la UEP han explicat que hi ha previst tot un treball intern així com visites amb personalitats de l'administració per insistir sobre la necessitat de desenvolupar aquesta infraestructura.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })