red.diariocritico.com

El 8 d'abril

Els personatges de "Barri Sèsam" arriben a Port Aventura

El parc temàtic els dedica 13.000 metres quadrats

Port Aventura inaugurarà el proper 8 d'abril la seva nova àrea temàtica Sèsam Aventura, que compta amb gairebé 13.000 metres quadrats i onze atraccions, i per a la que ha fet una inversió de 15 milions d'euros.

Sèsam Aventura, que s'adreça als nens de menor edat, és la sisena àrea temàtica del parc i constitueix l'ampliació més ambiciosa des de l'obertura de Port Aventura el 1995, segons ha informat el complex d'atraccions en un comunicat. La posada en funcionament d'aquesta nova àrea, que ha durat 14 mesos i ha implicat a 12 empreses, s'emmarca dins dels plans anunciats el 2009 pels accionistes de Port Aventura -Investindustrial i Criteria- d'invertir 80 milions en els pròxims quatre anys. Entre les principals atraccions destaca L'Arbre Màgic, de 12 metres d'altura, on els nens podran entrar al seu interior i enfilar per les seves branques. La nova zona d'atraccions, inspirada en el món de Barri Sèsam, compta també amb un amfiteatre a l'aire lliure amb un aforament per a 300 persones en què es programaran espectacles protagonitzats pels personatges de la sèrie de televisió.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })