red.diariocritico.com

Ara, també els dimecres juntament amb els dissabtes

L'èxit de l'oferta de Spanair de vols a Mali porta la companyia a operar una segona freqüència

La ruta Barcelona-Bamako és l'única que connecta Espanya amb el país africà

Spanair obrirà el proper 1 de juny una segona freqüència a Bamako (Mali) els dimecres, després que l'aerolínia va estrenar el 18 de desembre aquesta ruta amb un vol els dissabtes, segons ha informat en un comunicat aquest dijous.

La freqüència dels dimecres tindrà el mateix horari que la dels dissabtes, amb sortida des del Prat a les 20.10 hores i arribada a Bamako a les 23.05.

L'aerolínia presidida per Ferran Soriano ha decidit operar una segona freqüència per l'èxit d'ocupació obtingut en els escassos tres mesos de funcionament.

La ruta Barcelona-Bamako és l'única que connecta Espanya amb Mali, al mateix temps que es converteix en el cinquè destí de Spanair a Àfrica, on ja vola a Banjul (Gàmbia), Nador (Marroc), Orà i Alger (Algèria) amb 38 operacions setmanals.

Spanair ha passat d'operar cinc rutes internacionals a 21 en els últims dos anys, el que la situa com l'aerolínia que ofereix més destinacions, un total de 60, des de les instal.lacions del Prat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })