red.diariocritico.com

Mesures per a reduir el dèficit

CiU creu 'insuficient' la 'gran rectificació' de Zapatero amb propostes contràries al que ha dit durant els darrers dos anys

CiU creu "insuficient" la "gran rectificació" de Zapatero amb propostes contràries al que ha dit durant els darrers dos anys

Duran troba a faltar referències a l'ocupaciò i la productivitat

El portaveu del grup parlamentari de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, ha qualificat la intervenció del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, on ha anunciat mesures per reduir el dèficit, de "gran rectificació" perquè "durant dos anys, fins i tot més enllà, vostè ha dit tot el contrari del que avui es proposa".

Duran ha criticat que les mesures no incorporin cap referència a la ocupació o la productivitat perquè "és l'única manera de reduir el dèficit". Ha explicat que el seu grup analitzarà les mesures proposades, però "algunes són insuficients" i per això ha reiterat la petició de reduir ministeris perquè si bé l'estalvi que pot suposar "és escàs" és "exemplificador".

Ha demanat la "simplificació de l'administració" i ha proposat que com s'ha fet a Irlanda, sis experts analitzin i assenyalin retallades pressupostàries per el funcionament de l'administració.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })