red.diariocritico.com

Si els ocupants no marxen en un breu període de temps

Felip Puig dóna a entendre que aviat farà desallotjar definitivament la plaça de Catalunya

Felip Puig dóna a entendre que aviat farà desallotjar definitivament la plaça de Catalunya

El conseller d'Interior entén que s'està coartant el dret de la resta de ciutadans a gaudir de l'espai

El conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, ha assegurat que la situació a la plaça Catalunya de Barcelona "no es pot permetre molt més temps". És evident, doncs que, en raó del seu càrrec, Puig està suggerint als acampats que marxin pel seu propi peu perquè, sinó, es veurà obligat a intervenir.

"Alguna reflexió haurem de fer perquè el nivell d'utilització de l'espai públic està evitant que milers o milions de ciutadans puguin exercir el seu dret de gaudir de l'espai comunitari", ha afirmat en declaracions a Rac1. Ha constatat que si no es produeix cap tipus de delicte o d'atemptat a la seguretat ciutadana, la Generalitat, llevat que ho demani l'Ajuntament, "segueix observant la situació amb molta prudència i major intensitat". Puig ha assegurat que hi ha gent que està "utilitzant" aquests moviments socials, i ha remarcat que entre els set detinguts, n'hi ha dos que tenen antecedents de diligències policials, i que havien estat identificats en els altercats de Bolonya fa dos anys. En declaracions a Onda Cero, Puig també ha considerat que hi ha hagut un "excés de simpatia" intel.lectual i política amb aquest moviment, però que en ell s'han camuflat violents. "El moviment del 15M hauria de fer una depuració interna", ha sostingut el titular d'Interior.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })