red.diariocritico.com

Els màxims responsables podrien ser Salvador Esteve, Mercè Conesa o Josep Rull

CiU presidirà la Diputació de Barcelona, el PP tindrà dues vicepresidències i el PSC podria tenir-ne una

Àrea Territorial i Promoció Econòmica, populars; Cultura, Coneixement i Política Social, per nacionalistes

CiU i PP han arribat aquest dijous un acord sobre el repartiment de càrrecs a la Diputació de Barcelona, ​​en compliment del qual la federació presidirà l'ens provincial, mentre que el PP assumirà dues vicepresidències i el PSC podria posar-se al capdavant de la cinquena si ho accepta. La presidència recaurà en algun candidat de la federació. L'alcalde de Martorell, Salvador Esteve; l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; o el líder de CDC a Terrassa, Josep Rull, tenen tots els números.

Així ho han confirmat a Europa Press fonts pròximes a la negociació, després que el resultat de les eleccions municipals deparés 20 diputats per a CiU, 19 per al PSC i 6 per al PP. En funció de l'acord, el PP aconsegueix les seves reclamacions i ocuparà la primera i la tercera vicepresidència: la de l'àrea Territorial i la de Promoció Econòmica. A més de presidir la Diputació de Barcelona, ​​la segona i la quarta vicepresidència seran per CiU, i dirigiran així l'apartat de Cultura i Coneixement i el de Política Social. L'acord, segons les mateixes fonts, s'ha tancat aquest dijous tarda i ara queda pendent saber el nom de les persones que ocuparan aquestes responsabilitats. Per dirigir la Diputació de Barcelona, ​​s'ha estudiat el nom de l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i del líder del partit a Terrassa, Josep Rull, tres pesos municipals que han guanyat força després del resultat electoral del 22 de maig.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })