red.diariocritico.com

També incorpora dos establiments al nord d'Àfrica

La cadena HUSA obre mercat a Alemanya

Inaugura un hotel a Berlín, al setembre, i dos més a Tànger i Casablanca, respectivament

El grup hoteler HUSA està avançant en pla d'expansió internacional amb la incorporació de tres nous establiments a Casablanca, Tànger i Berlín, que suposarà l'entrada de la cadena a Alemanya, segons ha informat avui l'empresa.

Concretament, la companyia acaba d'inaugurar l'Hotel Husa Casablanca Plaza, de cinc estrelles i 184 habitacions, al que seguirà a l'abril l'Hotel Husa Solazur Business & Spa de Tànger, també de cinc estrelles i 360 habitacions, d'elles 24 dúplex. Amb aquestes dues incorporacions, sota règim de gestió, l'hotelera desembarca al Nord d'Àfrica on buscarà convertir-se en un referent per al segment MICE -reunions, incentius, congressos i esdeveniments-. Així mateix, preveu obrir al setembre les portes l'Hotel Husa Mitte Berlín, de quatre estrelles i 131 habitacions, propietat d'un empresari català que també té d'altres hotels gestionats per la cadena i que s'incorpora sota règim de lloguer. Tres nous hotels a Espanya Ja en el mercat espanyol, Husa obrirà el proper 4 d'abril un nou hotel a Sevilla, l'Husa Vía Sevilla, de quatre estrelles i 116 habitacions, a la localitat de Mairena del Aljarafe. Aquesta última incorporació es sumarà als dos nous hotels a Barcelona -Miramar Barcelona i Gran Hotel La Florida- i dos establiments a la Illa de Valdecañas (Càceres), un cinc estrelles de 116 habitacions, i un quatre estrelles de 80 habitacions i camp de golf propi. A part de les seves noves obertures, el grup acaba de completar la reforma integral que va iniciar l'estiu passat en un dels vuit hotels que compta a Madrid, l'Husa Serrano Royal, en què ha invertit 300.000 euros. El grup Husa compta amb 124 hotels repartits entre Espanya, Andorra, Bèlgica i el Marroc i a partir de setembre a Alemanya.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })