red.diariocritico.com

S'esperen més d'11.000 persones

Fira de Cornellà acull fins diumenge el Saló de la Immersió

Catalunya té 10.000 llicències de submarinistes, gairebé un 30 per cent del conjunt espanyol

Fira de Cornellà acull des d'aquest divendres fins diumenge la XII edició del Saló de la Immersió, en què es donen cita més de 80 expositors del sector de les activitats subaquàtiques que esperen la visita de més d'11.000 persones que podran conèixer les últimes novetats en equips de submarinisme.

El Saló de la Immersió acull agències de viatge, escoles de submarinisme, centres de submarinisme, fabricants de materials i distribuïdors que presentessin el més nou en neoprens, equips de captació d'imatge subaquàtica, màscares i aletes. A més, se celebraran activitats paral·leles com demostracions d'apnea, tallers de rescat i sessions de baptisme en l'aigua per a nens majors de vuit anys. El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, i l'alcalde de Cornellà, Antoni Balmón, han inaugurat avui el saló, on Pelegrí ha destacat que el submarinisme és una activitat "d'una importància estratègica i econòmica molt important per a Catalunya". Actualment, a Espanya hi ha 38.000 llicències federatives, de les quals 10.000 corresponen a submarinistes catalans.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })