red.diariocritico.com
Sectarisme feminista manipulat

Sectarisme feminista manipulat

Furors han d'haver sentit algunes/ns aquest dimarts després de vuit anys sense poder-se manifestar a Catalunya per no incomodar a qui calia riure totes les gràcies. La continència, doncs, ha arribat a la seva fi quan la circumstància possibilitava apuntar contra aquells a qui sempre ha quedat bé assenyalar i titllar de 'carques' i allunyats del 'progressisme'.

Aquest dimarts, a Barcelona, unes 3.000 persones s'han manifestat per una cosa tan justa com els drets de la dona, en el Dia Internacional dedicat a tal fi. El que passa és que les consignes -allò que es repeteix gairebé de forma robòtica- s'han reduït a criticar les retallades del "nou Govern", a posar de manifest que, suposadament, no vulgui lluitar contra la violència masclista (quan el que ha fet és convertir la causa en argument polític). I, també, és clar, a fer demagògia contra el sistema finances i a repetir un seguit de llocs comuns.

Quina llàstima que aquestes/s mateixos que s'han prestat a tant 'progre' xerinola hagin callat tant de temps davant aquells que s'han mostrat tant ambigus pel què fa la humiliació d'algunes dones -segurament allunyades de l'acomodat posicionament occidental que permet sortir al carrer a protestar- que, per exemple, han de sortir al carrer tapades amb burca o niqab per no rebre xàries o collonades per l'estil. O, fins i tot, els hagin rigut les gràcies quan algú que possiblement comparteix aquesta submissió de la dona es manifestava pistola en mà darrere d'ells... Contra Israel, és clar!.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })