red.diariocritico.com

Per arribar a "acords de país"

Felip Puig vol uns PSC i ERC forts, al contrari del què van desitjar aquests a CiU quan manaven

Felip Puig vol uns PSC i ERC forts, al contrari del què van desitjar aquests a CiU quan manaven

El secretari general de la federació nacionalista no ha volgut valorar el camí que han de seguir ambdues formacions per a la seva recuperació

El secretari general de CiU, Felip Puig, ha convidat aquest dissabte a PSC i ERC a superar les seves "crisi" internes provocades pels mals resultats obtinguts en les passades eleccions autonòmiques, ja que Catalunya necessita partits "forts". De lliçó de modes podríem titllar el posicionament de Puig, si tenim en compte que tant l'esperit tripartit com el seu tarannà al llarg de les legislatures en què ha manat han vingut marcats pels desitjos d'enfonsament definitiu de CiU.

En declaracions als mitjans després d'inaugurar les noves pistes de petanca de Vallgorguina (Barcelona) que recull Catalunya Ràdio, Puig ha assegurat que durant la propera legislatura serà necessari arribar a "acords de país", i per això són necessaris "partits més sòlids i forts ".

Puig no ha volgut valorar les diferents iniciatives plantejades aquests dies des de sectors de PSC i ERC per rellançar els seus resultats de cara a les eleccions municipals de maig, encara que sí ha assenyalat que els resultats del 28-N obliguen a tots dos partits a "redefinir" la seva política.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })