red.diariocritico.com

Una passió antiga

John Malkovich representa a Tarragona l'obra The infernal comedy i lloa l'obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol

John Malkovich representa a Tarragona l'obra The infernal comedy i lloa l'obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol

Ha participat en una taula rodona sobre el deixeble de Gaudí

L'actor John Malkovich, que aquest cap de setmana fa parada al Teatre Metropol de Tarragona per representar The infernal comedy, ha alabat aquest dijous al migdia l'obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol.

Tot i que el protagonista de Les amistats perilloses és la primera vegada que visita la ciutat de Tarragona, ja en diferents ocasions ha seguit l'obra de l'arquitecte arreu de Catalunya a ciutats com Sant Joan Despí i Barcelona -ciutat que visita amb força freqüència, atesa la seva amistat amb el dissenyador de moda Antonio Miró- i ha mostrat la seva admiració. Malkovich és un apassionat de l'arquitectura

L'actor nord-americà, que ha despertat una gran expectació mediàtica entre els mitjans de comunicació, ha participat aquest dijous en una taula rodona per parlar de l'obra del deixeble de Gaudí moderada pel professor d'Història de l'Art de la Universitat Rovira i Virgili i coordinador del cicle, Antonio Salcedo.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })