Noticias

El RACC informa sobre la situació a 70.000 kilòmetres de carreteres mitjançant el web Infotrànsit

Evitar incidències en ruta

La presentació s'ha fet durant la III Tribuna del club

Lunes 22 de noviembre de 2010

El RACC ha desenvolupat un nou servei online que està destinat a que els conductors puguin conèixer al moment l'estat de les carreteres. Evitar embussos, saber on es fan obres, o conèixer qualsevol altra incidència són qüestions que estan a l'abast a través de la pàgina web Infotrànsit.



Concretament, les dades que s'ofereixen són relatives a dades d'incidències de tràfic de la DGT, la SCT i el servei homòleg basc; informació sobre més de 700 càmeres de tràfic o punts d'interès, tals com radars; estadístiques de sinistralitat amb especial èmfasi en els punts negres; xifres estadístiques de nivells de risc a la xarxa viària, segons índexs de l'EuroRAP sobre els riscos d'accidentalitat per trams i l'EuroTAP, a túnels; xarxa d'assistència del propi RACC; o informació meteorològica

La presentació de la nova via informativa s'ha fet en el transcurs de la III Tribuna RACC, dedicada a la informació del trànsit a Espanya i que ha portat com a lema 'Informació del tràfic a Espanya. L'hora de la veritat'.