Noticias

Tarragona coordina les subseus de la candidatura als Jocs Mediterranis del 2017 de cara a assolir l'èxit en l'elecció del CIJM

Ahir es va constituir el comitè creat a tal efecte

La decisió es prendrà l'any 2011

Martes 04 de mayo de 2010

La Candidatura de Tarragona als XVIII Jocs Mediterranis del 2017 va constituir ahir al vespre a Reus un comitè de coordinació de les subseus per organitzar la visita que realitzaran a la tardor els representants del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis. Tarragona i les subseus que han estat incloses en la proposta organitzativa de la candidatura treballaran conjuntament per convèncer la comissió avaluadora del CIJM que Tarragona 2017 té un projecte fort i guanyador.



D’aquesta manera, representants de les localitats implicades en major o menor grau en la candidatura -Tarragona, Barcelona, Calafell, Cambrils, Castelldefels, Constantí, El Vendrell, La Selva del Camp, Reus, Salou, Torredembarra i Vila-seca-, es reuniran de forma periòdica per organitzar la visita que aquesta comissió realitzarà en una data encara per determinar del pròxim mes d’octubre.

 

L’objectiu d’aquest comitè de coordinació és planificar tots els aspectes logístics -entre altres, rebuda de la comissió, trasllat a les subseus, visita a les instal·lacions esportives- i establir criteris unificadors pel que fa als elements de comunicació i visibilitat de Tarragona 2017 a tot el territori.

 

La comissió d’avaluació que vindrà a Tarragona està integrada per representants del CIJM que visiten totes les ciutats candidates per comprovar sobre el terreny la proposta tècnica, resoldre dubtes i, en general, valorar el grau d’adhesió institucional i implicació social del territori. En acabar, elaboren un informe de les candidatures que, si bé no té caràcter vinculant, sí que té una incidència elevada en la decisió final que el CIJM prendrà l’any 2011 reunit en assemblea.

 

La primera reunió de treball del comitè de coordinació de les subseus va tenir lloc ahir al Pavelló Olímpic de Reus i els representants dels ajuntaments, entre ells l’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, i el regidor d’Esports de Reus, Joan Anton Verge, van poder conèixer ja un esborrany molt avançat del dossier de candidatura. Les següents reunions es convocaran de forma rotativa en cadascuna de les subseus de Tarrragona.