Noticias

El Museu Marítim de Barcelona rehabilitarà les seves drassanes

Foment destinarà 1.150.000 euros

El conveni entre el ministeri, el Consorci de les Drassanes Reials i l'MMB s'ha signat aquest dijous

Jueves 02 de diciembre de 2010

El Museu Marítim de Barcelona (MMB) rehabilitarà les seves drassanes gràcies als 1.150.000 euros que destinarà el Ministeri de Foment a càrrec dels fons que es generen per l'1% Cultural per la contractació d'obra pública.



Aquest dijous s'ha signat el conveni de col·laboració entre el ministeri de Foment, el Consorci de les Drassanes Reials i l'MMB que permetrà dur a terme aquest projecte de recuperació del patrimoni històric de Barcelona. El ministre de Foment, José Blanco, i el president de la Diputació de Barcelona i el Consorci, Antoni Fogué, han signat l'acord.

Les obres es realitzaran al Portal de la Pau -que s'utilitzarà com a arxiu de fons fotogràfics-, la Casa de Manteniment i la Casa del Governador. Aquest últim edifici està destinat a tallers de restauració i conservació de la col·lecció del Museu, Departament d'Educació i Associació d'Amics del Museu.

Foment té un programa pressupostari per a les actuacions relacionades amb el 1% cultural, consistent en la realització de les obres necessàries per a la seva conservació, millora i rehabilitació.