https://red.diariocritico.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha viernes, 29 de abril de 2011

Viernes 29 de abril de 2011
Noticias

Viernes 29 de abril de 2011
NoticiasViernes 29 de abril de 2011
Noticias
Abandonen la tancada

Els representants del sector, però, anuncien que no dimitiran dels seus posicionaments

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i els sindicats de professors USTEC · STEs, CC.OO. i UGT han acordat avui tornar a reunir-se el 4 de maig. Analitzaran les conseqüències de les retallades i mesures reorganitzatius sobre la plantilla per afrontar la crisi, tot i que ambdues parts aniran a la trobada sent conscients que són decisions ja intocables.Viernes 29 de abril de 2011
Noticias
Cena de gala

Una vez más, la Reina Sofía y Doña Letizia han asombrado a todos en la cena de gala que la Reina Isabel ha ofrecido en Londres para los más de 90 invitados 'reales' que este viernes acuden a la boda de Guillermo de Inglaterra y Kate Middleton.

Viernes 29 de abril de 2011
Noticias
Todo sobre la 'boda del siglo'

   >


Viernes 29 de abril de 2011
Noticias

La Policía nacional presentó al Comando Especial de Seguridad para el Mundial Sub'20 de Fútbol (CESEM), en el que participarán 55 mil uniformados distribuidos en las ocho ciudades que servirán de sede de la competición.

Viernes 29 de abril de 2011
Noticias

Viernes 29 de abril de 2011
Noticias
Puigcercós, amb voluntat de pacte

Els republicans, satisfets amb la voluntat del Govern de destinar el 70 per cent a polítiques socials

El líder d'ERC, Joan Puigcercós, ha admès que li agradaria pactar amb el Govern els primers pressupostos del president de la Generalitat, Artur Mas. "Ens agradaria arribar a bon port", ha assegurat Puigcercós, en roda de premsa després de reunir-se amb el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, en una trobada en què el Govern li ha presentat les línies mestres dels comptes de 2011.


Viernes 29 de abril de 2011
Noticias
Tot i que la firma es mostra inflexible pel que fa el tancament

La multinacional japonesa al·lega que els processos industrials de la planta estan en dèficit des de fa gairebé 10 anys

Yamaha ha anunciat que reformularà l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de la planta de Palau-solità presentat al març, amb la voluntat de presentar un nou expedient més d'acord amb la seva situació i amb el calendari d'implementació del tancament de la fàbrica. Per la seva banda, els treballadors declaren "estar en guerra" amb la seva reclamació d'un pla industrial i de viabilitat i confien en que la Generalitat els recolzi en la seva lluita.


Viernes 29 de abril de 2011
Noticias
ENTREVISTA. Secretari d'Immigració de CDC

Un milió d'adults haurien de poder fer 90 hores de català per tenir uns coneixements bàsics

Àngel Colom (Pruit-Rupit. 1951) du un llarg recorregut polític. Com a activista, va ser promotor i màxim dirigent de la Crida a la Solidaritat, un moviment que mitjançant l’agitació va obtenir fites que per la via institucional no s’havien aconseguit (catalanització de Telefónica i de Renfe, per exemple) i després es va integrar a Esquerra Republicana de Catalunya, partit del que va ser secretari general (1989 a 1996). Independentista convicte i confés, va deixar el partit, es va afiliar a Convergència Democràtica de Catalunya on ha col·laborat aquesta darrers anys amb Artur Mas en l’eixamplament del partit mitjançant la Casa Gran del Catalanisme. Com a secretari d’Immigració de CDC ara s’ocupa especialment d’atraure cap a la causa catalanista els immigrants arribats d’altres cultures. La web nouscatalans.cat és la nineta dels seus ulls.


Viernes 29 de abril de 2011
Noticias
Informativo semanal socialista en Internet

El PSOE ha estrenado este viernes PSOE [email protected] 2.0, un informativo semanal que ofrecerá noticias, vídeos, entrevistas y reportajes vinculados a la actualidad. En esta primera edición, el reportaje principal es una denuncia de la “utilización del terrorismo por parte del PP” como arma electoral contra el Gobierno y de la “hipocresía de los dirigentes populares”, tras comparar declaraciones actuales de responsables del PP con las que realizaban cuando gobernaban.


Viernes 29 de abril de 2011
Noticias
Definir el producte per millorar l'eficiència

La xarxa catalana podria començar a operar l'1 de gener de 2012, quan acaba el contracte amb l'actual operador

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) està elaborant un estudi, que lliurarà el Govern a finals d'any, sobre quins serveis ferroviaris i quins horaris són necessaris a Catalunya per substituir el servei de Regionals operat per Renfe.


Viernes 29 de abril de 2011
Noticias
Todo sobre la 'boda del siglo'

   >

El príncipe Guillermo, segundo en la línea de sucesión al trono británico, y su novia Kate Middleton se casaron este viernes en la abadía de Westminster en una deslumbrante ceremonia llena de pompa y boato real que ha atraído una enorme audiencia en todo el mundo e insuflado una nueva vida a la monarquía. Una ceremonia que ha supuesto para Kate, la castellanización de su nombre en los medios españoles como muestra de su nuevo estatus de miembro de una Casa Real.Viernes 29 de abril de 2011
Noticias
Obté un resultat recurrent net consolidat de 369 milions

Els resultats de cartera de participades augmenten en un 12 per cent

Criteria CaixaCorp ha obtingut un resultat recurrent net consolidat de 369 milions d'euros entre gener i març de 2011. Això significa un increment d'un 8 per cent respecte el mateix període de 2010.


Viernes 29 de abril de 2011
Noticias
Tras el 'agarrón' entre Ana Pastor y Cospedal

Alfredo Urdaci, director de Informativos de TVE durante el anterior gobierno del PP, ha utilizado su cuenta de Twitter para 'reírse' de la libertad con la que cuenta la televisión pública ahora que gobierna el PSOE. Sus declaraciones vienen a raíz del polémico 'agarrón' entre la periodista Ana Pastor y María Dolores de Cospedal.