https://red.diariocritico.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha miércoles, 27 de abril de 2011

Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
Los ciudadanos le preguntaron sobre todo por la economía y el paro

El presidente del Gobierno, el primer mandatario internacional de habla hispana que participa en las entrevistas del proyecto 'World View' ("perspectiva global") de Youtube, ha mantenido una actitud parecida a la suya propia y a la de otros políticos cuando han participado en las entrevistas ciudadanas de televisión. Aunque es cierto que Zapatero ha dejado algún interesante titular en más de 45 minutos que dura dicha entrevista.

Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
La SER piensa en salvar la audiencia

Primero fue Carles Francino, y ahora, Manu Carreño. La rumorología no deja en paz al nuevo equipo de la SER, el cual se hizo cargo de los deportes de la emisora de Prisa después del éxodo de sus grandes estrellas a la Cope, tales como Paco González, Pepe Domingo Castaño o Manolo Lama.

Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
'La Estrategia 2020 como prioridad nacional'

El secretario general de UGT, Cándido Méndez, se une al debate 'España 2020' con el objetivo de señalar los cambios que necesita nuestro país de cara a los próximos años. Méndez da un repaso a los objetivos comunitarios englobados en la Agenda 2020 y reclama al sector privado un compromiso real con la estrategia para sortear la crisis con una clara vocación europeísta.

Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
Analiza los objetivos de la próxima década

El ex ministro de Trabajo y vicepresidente ejecutivo de la Fundación Ideas, Jesús Caldera, se ha unido al debate 'España 2020' con el objetivo de señalar los cambios que necesita nuestro país de cara a los próximos años. Caldera analiza lo que hay cambiar en este decenio ya iniciado para construir en España lo que él llama “una triple sostenibilidad”, y se une a un debate para el que ya han escrito Elena Salgado, Mariano Rajoy, Cándido Méndez, Gaspar Llamazares, Luis de Guindos, Soraya Sáenz de Santamaría, Enrique Iglesias o Pedro Castro, entre muchos otros.

Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
Así será la estrategia del PP

Reparte 'papeles' y no coincidirá con Aznar en ningún mitin
En el PP van a por todas y se han marcado un doble objetivo el 22 de mayo: mantener los territorios en donde ya gobierna, incluso con un incremento del voto de los anteriores comicios, y ganar en los feudos tradicionales del PSOE como antesala a una contundente victoria en las generales de 2012. Por ello, en Génova creen que la estrategia debe pasar por dejar que Rajoy aparezca como el único líder capaz de sacar a España de la crisis y se limite a hablar de “los problemas que más preocupan en la calle a la gente”, mientras otros dirigentes sean los que sigan marcando la posición del partido sobre el espinoso asunto del terrorismo. Un  ‘reparto de papeles’ que no gusta a un sector del partido que cree que los ‘silencios’ del líder sobre Bildu o Troitiño no le benefician entre su electorado más fiel situado en el ala más clásica de la 'derecha'.

Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
La presenta en su último número como 'lo que nadie se ha atrevido a dibujar'

Polémica real y Real. La que la revista satírica 'El Jueves', ya con una larga historia al respecto, ha montado con su número de este 27 de abril. En ella hace una parodia de una relación, supuesta, claro, entre el Jefe del Estado, sin citarlo por su nombre pero dibujándolo claramente, y la actriz Bárbara Rey.

Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
Joaquim Nadal proposa la via contenciós-administrativa per a reclamar-lo

El truc dels socialistes catalans amaga que a la Cambra Alta no formen part del mateix grup que els seus homòlegs espanyols

El president del PSC al Parlament, Joaquim Nadal enreda amb el tema de la lleialtat del PSC amb el Govern de la Generalitat pel què fa la reclamació dels 1.450 milions del Fons de Competitivitat. Ho fa quan recorda que al Senat aquesta formació sí que s'ha posat del costat d'ERC -i, per tant, votant de manera oposada al PSOE- en la moció que aquests han presentat perquè es faci efectiu el pagament aquest any. El que passa és que no és la primera vegada que els socialistes catalans voten al Senat de forma diferent als espanyols. I és que a la Cambra Alta no s'inscriuen al mateix grup (el PSC conforma amb ERC i ICV l'Entesa Catalana de Progrés) i, a banda d'aquesta consideració, com se sap, el que aprova el Senat pot ser tombat al Congrés, així que és ben fàcil quedar bé en aquesta Cambra. Cal recordar que la mateixa Proposició No de Llei d'ERC al Congrés no va ser ni signada pels 25 diputats del PSC. D'altra banda, Nadal ha instat a la Generalitat a dur la reclamació d'aquest Fona a la via contenciós-administrativa. Tot això, el mateix dia que la web del PSC també proposa aquesta possibilitat. Així, en una 'Declaració del PSC sobre les negociacions entre els Governs català i espanyol', gairebé al final parla de l'opció. La resta és un farcit de crítiques vers l'Executiu d'Artur Mas pel què fa la qüestió.


Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
Estalvi de 562 milions en una primera fase

Les mesures són imprescindibles per a garantir la continuïtat del sistema, segons el CatSalut

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha acordat aquest dimecres les mesures pertinents per aconseguir un estalvi de 562 milions d'euros en el pressupost del departament mitjançant una sèrie de mesures que s'aplicaran en una primera fase. La línia a seguir pel que fa les retallades serà, segons el Servei Català de Salut (CatSalut), aconseguir que tinguin "la mínima repercussió possible" sobre la ciutadania.


Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
José Zaragoza podria estar copiant al defenestrat Jaume Collboni

Els altres socialistes espanyols sí poden venir a Barcelona

L'alcalde de Barcelona i candidat a la reelecció pel PSC, Jordi Hereu, ha admès avui que no ha demanat al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, que faci campanya al seu costat per a les eleccions municipals del 22 de maig. És evident que el desgast del president espanyol passa factura tot i haver anunciat que no repetirà com a candidat a les eleccions generals. Però la no petició d'Hereu amaga una dada, si més no, curiosa.


Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
Baròmetre de l'activitat

El transport, l'activitat més subcontractada

La qualitat, l'estalvi i la flexibilitat, amb un 77,2 per cent, 56,4 per cent i 48,5 per cent, respectivament, són els aspectes més valorats a l'hora de contractar un servei logístic, segons s'extreu del segon Baròmetre Cercle Logístic del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL), en què han participat 653 directors logístics.


Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias

Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
Projecte per a la Direcció General de Transports i Mobilitat

"La construcció de l'estació no presenta grans dificultats ni un cost excepcional", assenyala Lluís Recoder

La Generalitat ha encarregat a la Direcció General de Transports i Mobilitat un projecte per connectar la línia d'alta velocitat amb l'Aeroport de Girona-Costa Brava. Així ho ha anunciat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, en la comissió parlamentària celebrada aquest dimecres, que ha destacat que "aquesta connexió donarà més oportunitats a l'Aeroport de Girona en un futur".Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
Es va produir a principis d'any

L'Agència Catalana de l'Aigua investiga els fets

L'Autoritat Portuària de Tarragona ha obert un expedient sancionador a Repsol per l'abocament de fuel al pantalà del port de Tarragona, segons ha informat avui al Parlament el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
Compareixen per primera vegada

Els diputats no han incidit en qüestions concretes

Les caixes catalanes han anat avui a la Comissió d'Economia del Parlament a justificar les seves respectives estratègies en el procés de reestructuració del sector. Així, La Caixa ha explicat i defensat la creació de CaixaBank, Unnim i CatalunyaCaixa han defensat les bondats de les seves dues fusions, i Caixa Penedès i Laietana han al·legat que la millor opció era incorporar-se al Sistema Institucional de Protecció (SIP) que tindran bancs fora de Catalunya, i en els que ambdues entitats d'estalvi són minoritaris.


Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
Fins a final d’estiu

Es posa en la pell de Fraga Iribarne, Joan Carles I, Julio Iglesias, Johan Cruyff i la Duquessa d'Alba, entre d’altres


Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias
Semana naranja

Holanda celebrará el sábado 30 de abril en Madrid la tradicional fiesta del "Día de la Reina" con una marcha en bicicleta, un tradicional mercadillo de objetos de segunda mano, música y degustación de productos gastronómicos.


Miércoles 27 de abril de 2011
Noticias