https://red.diariocritico.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha miércoles, 30 de marzo de 2011


Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
Más datos tras levantarse el secreto de sumario

Dos mediadores se excusaron por detenciones de etarras
Varios policías declaran que no se les pidió paralizar arrestos
Un poco de todo. Es lo normal cuando se levanta el secreto de sumario de un caso importante y complejo como es este 'caso Faisán', en el que el juez  Pablo Ruz investiga si hubo un chivatazo de los mediadores del Gobierno a la banda terrorista ETA para evitar detenciones de sus miembros, y no perjudicar así las negociaciones del proceso de paz durante el año 2006.

Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias

Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
Luchará contra Rubalcaba

A vueltas con la sucesión de Zapatero en el PSOE. La ministra de Defensa, Carme Chacón, habría comunicado a los dirigentes del PSC su voluntad de entrar la disputa por ser el cabeza de cartel socialista en las próximas elecciones generales de 2012, según informa 'La Vanguardia' citando a fuentes socialistas de Madrid y Barcelona.

Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias

Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
Crónica rosa

El cantante y la actriz han acaparado dos portadas este miércoles, y no es para menos, porque David y Paula están en su mejor momento. 'Lecturas' desvela todos los detalles de El Festival de Cine de Málaga y la portada de ¡Hola! rebosa glamour de la mano de Isabel Preysler y sus hijas, Adriana Abascal y la Familia Real en una cena íntima.

Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
La versión del vicepresidente sobre la negociación con ETA

Esperadísima era la sesión de control parlamentaria al Gobierno de este miércoles, porque iba a tener lugar justo después de que el juez Pablo Ruz levantara el secreto de sumario sobre el llamado 'caso Faisán', el del supuesto chivatazo a ETA durante el proceso de paz de 2006, y se revelaran comprometidas actas para el Ejecutivo de la negociación con los terroristas. Rubalcaba ha tenido que contestar al PP y lo ha hecho con enérgico convencimiento: no hubo órdenes para no detener a miembros de ETA.

Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias

Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
Rocío Martínez-Sampere lloa la "transparència" de l'Executiu 'amic'

Francesc Vallès ja havia dit que no s'ha de vincular la circumstància amb el finançament català

La portaveu d'Economia del PSC, Rocío Martínez-Sampere, parla a la web del partit del compromís del Govern espanyol de publicar les balances fiscals cada tres anys. A l'article, fa esment del suport dels socialistes a la moció -sense indicar qui ha estat l'instigador, o sigui ERC-, però obvia dues circumstàncies. La primera que potser el precepte no s'acompleixi mai o, si és així, no corri a càrrec d'un Govern socialista (i, en aquest segon cas, falta veure si la mesura no serà torpedinada des de la bancada opositora del PSC-PSOE). La segona és que, des del propi PSC-PSOE, no es vol vincular la dada al finançament català.


Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias

Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
Artur Mas diu que Catalunya necessita "interconnectar" més amb Europa

L'energia ha d'arribar "correctament" a empreses i llars, ha dit el president

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha reivindicat que Catalunya necessita "interconnectar" més i de forma estable amb la resta d'Europa per millorar la qualitat de vida i la seguretat de subministrament. Els plans del Govern passen per la defensa de la Línia de Molt Alta Tensió (MAT) que ha d'augmentar la capacitat d'interconnexió elèctrica amb França el 2013, l'impuls del transvasament del Roine en matèria d'aigua, i la construcció de gasoductes fins a la frontera gal·la.


Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
Dilluns s'inicia el rodatge

Leticia Dolera i Diego Martín en seran els protagonistes

La pel·lícula REC 3, que recupera l'essència del primer lliurament, començarà a rodar-se dilluns que ve a la ciutat de Barcelona, i estarà dirigida per Paco Plaza i protagonitzada per Leticia Dolera i Diego Martín. Per la seva banda, el codirector de la saga sobre zombis intoxicats, Jaume Balagueró, exercirà ara de productor creatiu.


Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
Coincidència entre Hereu i Trias

El candidat convergent inclourà la iniciativa al seu programa

El candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, ​​Xavier Trias, inclourà en el seu programa per a les eleccions municipals del 22 de maig la candidatura de la capital catalana i el Pirineu a organitzar els Jocs d'Hivern de 2022, que va presentar fa poc més d'un any l'alcalde i candidat socialista a la reelecció, Jordi Hereu.


Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
Francesc Cabana relleva Oriol Bohigas en la presidència

El nou president diu que "estarà al servei de tots els ciutadans"

Els socis de l'Ateneu Barcelonès va aprovar aquest dimarts la totalitat dels pressupostos previstos per a 2011, amb un volum de 3 milions d'euros, en un acte que va coincidir amb la presa de possessió de la nova Junta Directiva presidida per Francesc Cabana després de les eleccions del 17 de març.


Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
Les empreses podran obviar el conveni si perilla seva viabilitat

La signatura de la taula de salaris és "imminent" segons els representants empresarials

UGT, CC.OO. de Catalunya i la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) han signat aquest dimecres un acord per flexibilitzar l'aplicació salarial del conveni col·lectiu del metall de Catalunya. L'acord possibilita a les empreses despenjar-se del conveni i no aplicar les pujades salarials vigents en cas que perjudiquin la seva viabilitat i bona marxa del negoci.


Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
No cal ser soci de la patronal

L'atenció continuarà per als qui no han assolit l'objectiu

Fundació Pimec Acció Social ha ajudat a 80 empresaris a reflotar la seva vida professional després del fracàs dels seus negocis a través del programa Emppersona, que en total va atendre 120 persones el 2010, segons el balanç que la fundació ha presentat aquest dimecres. Emppersona és a l'abast de qui pugui necessitar acollir-s'hi, sigui o no membre de Pimec.


Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
Cursa popular organitzada per l'Hospital i l'Ajuntament d'Esplugues

Hi haurà circuits en funció de les possibilitats dels participants

L'Hospital de Sant Joan de Déu i l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat han organitzat una cursa popular per recaptar fons que es destinaran a finançar serveis de suport als nens ingressats al centre sanitari.


Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
Un profesor queda en coma y muere tras los golpes de la gendarmería marroquí

Un impactante vídeo está dando la vuelta al mundo a través de Internet: la muerte a golpes del nuevo 'mártir' de las revueltas árabes. Se trata de un profesor marroquí que el sábado pasado fue apaleado por la gendarmería cuando se manifestaba pacíficamente para reclamar un mayor aperturismo del régimen de Mohammed VI. Llegó en coma al hospital y el lunes falleció, según recoge la información de CNN Internacional.

Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
A partir d'aquest dimecres

Traduccions i facilitat d'integració a les xarxes socials, entre els avenços

La Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha incorporat noves aplicacions al portal d'Internet RuralCat per donar un millor servei als seus usuaris, segons ha informat avui en un comunicat.


Miércoles 30 de marzo de 2011
Noticias
523 milions d'euros de recaptació

La dada s'extreu de l'Observatori Espanyol del Mercat del Vi

Catalunya va exportar el 2010 un 9 per cent més de vi que l'any anterior, fins recaptar 523 milions d'euros, el que la situa com la comunitat autònoma líder en vendes de vi a l'exterior, segons l'últim informe elaborat per l'Observatori Espanyol del Mercat del Vi.