https://red.diariocritico.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha lunes, 28 de marzo de 2011

Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
L'anterior edició en tenia 'només' 16

A diferència d'en pamflets previs en què apareixia el Consistori com a responsable editorial, ara ho és La Vanguardia

Fa ara dues setmanes, a Diariocrítico de Catalunya ens fèiem ressò d'un encartament a La Vanguardia d'un monogràfic impulsat per l'Ajuntament de Barcelona en què s'explicaven les excel·lències de la ciutat per obra i gràcia de la gestió dels mandataris de l'actual consistori. Aquella Crónica de Barcelona -amb accent tancat, perquè ja llavors estava escrita en castellà- va necessitar de setze pàgines per a explicar-se. Aquest diumenge, un nou episodi d'aquest suplement amb reminiscències de Ramon Muntaner ha superat totes les previsions i n'ha multiplicat per cinc el nombre fins a arribar a les 80. Com va passar llavors, totes acolorides.Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias


Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
Xat amb Diariocrítico de Catalunya

L'Ajuntament ha de ser "facilitador" de la creació de llocs de treball, diu el candidat, que també promet intensificar la Guàrdia Urbana de barri

El candidat per CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha resposta taxativament que no a la pregunta sobre si apujaria els impostos municipals en cas de guanyar les eleccions municipals del pròxim 22 de maig. Trias ha fet l'aclariment en el xat que ha mantingut aquest dilluns amb els lectors de Diariocrítico des de la redacció de Diariocrítico de Catalunya. També ha reiterat la seva aposta per incrementar la Guàrdia Urbana de barri a fi de fer complir les ordenances, alhora que ha apostat per un ajuntament que "ha de ser un facilitador de la creació de llocs de treball a nivell de petita i mitjana empresa".


Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
Tres connexions setmanals

El vol es fa amb codi compartit amb Spanair

La companyia Singapore Airlines (integrada, com Spanair, a Star Alliance) ha posat en marxa aquest dilluns els vols entre Barcelona i Sao Paulo, amb la qual l'aerolínia connectarà tres vegades per setmana les dues ciutats. Ho farà amb un Boeing 777-300ER, l'avió més gran que opera des del Prat.


Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
Tot i el descens global de venda d'entrades

El fenomen de Pa negre contribueix decisivament en les xifres

Les produccions cinematogràfiques catalanes van rebre el 2010 un total de 1.821.658 espectadors als cinemes de Catalunya, el que representa un augment del 52,3 per cent gràcies a l'èxit de pel·lícules com Tres metros sobre el cielo, Pa negre i Herois.


Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
En el context del saló dedicat a l'alimentació

L'apartat està dedicat als conceptes més innovadors de la gastronomia

Alimentaria Exhibitions, organitzadora de la fira Alimentària de Barcelona, ha arribat a un acord amb Grup Caterdata mitjançant el qual li confia la coorganització del Congrés Internacional de Gastronomia BCNVanguardia per a les tres properes edicions del saló, han informat les dues entitats en un comunicat.


Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
Los usuarios detectan el error

Usuarios de la nueva Nintendo 3DS han alertado sobre un fallo en la portátil de Nintendo. Los jugadores comentan que durante las partidas, la consola se para y presenta una pantalla negra en la que se pide a los usuarios que reinicien el dispositivo.

Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias

Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
La nueva plataforma de Grupo Diariocrítico


Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
Análisis de nuestro especialista en países árabes


Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
Los 'barones' socialistas, desautorizados por los empresarios

Zapatero va a ‘enfriar’ el Comité Federal que su partido celebrará este sábado en Madrid: si se preveía alguna indicación sobre el futuro político del líder, Zapatero se limitará ahora a exigir un cierre de filas en el Partido Socialista para sacar a España de la crisis, exigiendo un apoyo total y explícito a las reformas económicas que ha pactado en Bruselas. Insuflado de ánimo por banqueros y empresarios tras su reunión del pasado sábado, Zapatero ha cambiado su visión sobre su propio futuro político.


Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
Consell d'administració de fins a 18 membres

El 13 de maig la junta d'accionistes haurà d'aprovar la conversió de Criteria

El president de La Caixa, Isidre Fainé, i el director general, Joan Maria Nin, seran president i vicepresident de CaixaBank, banc del qual La Caixa controlarà el 81,1 per cent del capital, segons la informació remesa per Criteria a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). La nova entitat incorporarà el notari Juan José López Burniol com a conseller dominical. Figura aquesta que es refereix al representant d'un grup d'accionistes que, dins una societat, tenen una capacitat d'influir per sí sols.


Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
Por primera vez

El primer ministro, Silvio Berlusconi, se ha presentado ante el Tribunal de Milán como imputado en el proceso 'Mediatrade', su primera comparecencia ante un tribunal en casi ocho años, ya que la última vez que se presentó fue en el año 2003.

Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
De moment, es recomanarà no fumar

La directiva entronca la mesura amb els valors del Barça

El Futbol Club Barcelona presentarà en la propera assemblea de socis compromissaris una iniciativa perquè no es pugui fumar al Camp Nou, encara que fins llavors l'entitat "recomanarà" que els fumadors s'abstinguin de fer-ho a l'estadi blaugrana.


Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
Tras el batacazo electoral en su 'feudo'

El ministro de Medio Ambiente de Alemania, Norbert Roettgen, ha abogado este lunes por adelantar el cierre de las centrales nucleares del país porque, a su juicio, la derrota de la Unión Cristiano Demócrata (CDU), el partido de la canciller Angela Merkel, en las elecciones de este domingo en el estado de Baden-Wuerttemberg ha demostrado que eso es lo que querrían los ciudadanos.

Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias

Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
Per a fomentar-ne l'aprenentatge

Les emissions serien subtitulades en català

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat avui que no descarta la creació d'un canal en anglès, a la televisió autonòmica TV3, al que s'emeten dibuixos o sèries amb subtítols en català, per fomentar l'aprenentatge de l'idioma entre els habitants de Catalunya.


Lunes 28 de marzo de 2011
Noticias
Goikoetxea admite su culpa tras ser detenido

El jefe del 'comando Vizcaya' Arkaitz Goikoetxea Basabe, que está siendo juzgado en la Audiencia Nacional y para quien el fiscal pide 64 años de cárcel, ha reconocido en el vídeo que ha sido proyectado durante la vista oral que el ex jefe militar Garikoitz Aspiazu Rubina, alias 'Txeroki', le ordenó "secuestrar y ejecutar" al edil del PSE en Eibar Benjamín Atutxa.