https://red.diariocritico.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha martes, 15 de marzo de 2011

Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
Polémico artículo del socialista vasco Eguiguren

Bono echa una mano al presidente y dice que es más valiente que Eguiguren
Nuevo frente abierto por Sortu, aunque esta vez llama la atención que sea en la familia socialista. Todo comenzó este martes cuando el presidente de los socialistas vascos, Jesús Eguiguren, reprochó a Zapatero falta de valentía para encarar la situación con el partido que la izquierda abertzale quiere presentar a las próximas elecciones municipales a través de un artículo en el diario 'El País'. José Bono se ha lanzado ahora a defender al presidente del Gobierno.

Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
Estrasburgo condena a España

Se vulneró su libertad de expresión 
El Tribunal Europeo de Derechos Humanos de Estrasburgo ha condenado a España por vulnerar el derecho a la libertad de expresión del que fuera portavoz de Batasuna, Arnaldo Otegi, cuando fue condenado a un año de prisión por un delito de injurias al Rey por llamarle "responsable de los torturadores".

Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
En aquest mandat

La burocràcia, aquesta vessant d'administracions i institucions tan enfarfegadora per allò que suposa com a fre a l'efectivitat, potser li ha servit d'alleujament a l'Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. I és que per culpa de la mateixa i, en concret, de la municipal, que depèn dels gestors encapçalats pel batlle no s'arribarà a temps per a complir la norma prohibitòria del burca i el niqab a les instal·lacions municipals barcelonines durant aquest mandat. Això li treu maldecaps a Hereu perquè sempre podrà esgrimir que ell va dictar la norma quan tocava ho va fer el juny passat però que ha estat la paperassa, a més de la prèvia anàlisi dels Serveis Jurídics, els que han fet impossible arribar a temps. És per tant, un tema que s'intentarà que quedi fora del debat electoral sempre pot caure algun vot provinent dels afectats i, també, evitarà friccions amb uns hipotètics futurs repetidors socis d'ICV tot i que sembla evident que no sumen amb el PSC per tornar a constituir Govern als quals determinades prohibicions no els fan massa gràcia. Encara que també cal reconèixer que, en aquest cas, les discrepàncies no serien motiu suficient per evitar una nova coalició de Govern municipal si es donés la possibilitat, atès que les reedicions bipartites (o tripartites, quan es parla de la Generalitat) són la principal prioritat acrítica dels ecosocialistes. Al preu que sigui perquè la cadira és la cadira.


Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
Norbert Bilbeny y Francesc Cabana, candidats a rellevar Bohigas com president

L'Ateneu Barcelonès, una de les entitats senyeres de la societat civil barcelonina, fundada fa 150 anys, celebra eleccions aquest dijous. Els socis estan cridats a renovar la Junta amb onze homes i quatre dones candidats a cadascuna de les dues llistes obertes que es presenten. L'una l'encapçala Francesc Cabana, actualment vicepresident de l'entitat presidida per Oriol Bohigas, l'altra té com a número ú Norbert Bilbeny, que havia estat directiu en juntes anteriors.

Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
Inclou 10 temes encapçalats per Aniversari i Bumerang

La majoria d'entrades per a la vintena de concerts confirmats fins al juliol ja estan esgotades


Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
Ofreció conferencia de prensa para exponer el informe

La alcaldesa de Lima, Susana Villarán, cuestionó duramente la administración edil de Luis Castañeda Lossio durante la presentación del primer informe de auditoría y dijo que la comuna se excedió en la utilización de organismos internacionales para evadir los controles y la fiscalización de obras ediles.

Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
Asegura canciller García Belaúnde

El ministro de Relaciones Exteriores, José Antonio García Belaunde, aseguró hoy que el Perú emitirá una respuesta sobre la carta náutica que Ecuador presentó a las Naciones Unidas antes que culmine el gobierno del presidente Alan García en julio.

Martes 15 de marzo de 2011
Noticias

Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
L'Aeroport de Barcelona ha de ser 'hub'

El president de l'aerolínia recorda que tots els estats inverteixen en aquest àmbit però només es critica quan Catalunya ho fa en la companyia del país

Spanair, la companyia aèria de capital íntegrament català, és 'la de tots' com resa l'slogan de la mateixa. El seu president, Ferran Soriano, ha explicat aquest dilluns que la màxima no és producte d'una estratègia de màrqueting sinó que respon a una evidència. Spanair és un "projecte de la societat catalana" i que tingui èxit és una "missió" que ha d'aconseguir el poble de Catalunya. Perquè el benefici també serà comú. Aquesta ha estat la tesi inicial de Soriano, que després ha desenvolupat amb tal coherència argumental que ha convençut l'audiència de la validesa de la mateixa.


Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
Los reactores de la central nuclear de Fukushima quedaron al descubierto

Una doble explosión en el reactor número 3 de la central nuclear de Fukushima 1 alimentó el lunes el temor de un desastre atómico en Japón, un país abrumado ya por un sismo y un tsunami que podrían haber dejado más de 10.000 muertos.


Martes 15 de marzo de 2011
Noticias

Uno de los implicados en la demanda de paternidad contra Mario Kreutberguer (Don Francisco) trató de sobornar a los encargados de analizar la muestra de ADN que el presentador chileno se realizó en marzo para alterar su resultado, según denunció el Servicio Médico Legal.


Martes 15 de marzo de 2011
Noticias

Martes 15 de marzo de 2011
Noticias


Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
Alerta

La situación en la planta nuclear de Fukushima en Japón entró este martes en fase crítica tras un incendio y una nueva explosión que desataron el temor a una fuga masiva de radiactividad y la declaración de un radio de exclusión aérea de 30 kilómetros.

Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
Buena medida

El Gobierno nacional anunció que se sumarán a los trabajos de prevención en seguridad dos mil nuevos efectivos y que a modo de estímulo se les pagarán 1.000 pesos de plus, según anunció  la ministra de Seguridad, Nilda Garré.

Martes 15 de marzo de 2011
Noticias
Campaña demasiado larga no es buena

A juicio del secretario general del partido Acción Democrática (AD), Henry Ramos Allup, el abanderado de la Unidad para las elecciones presidenciales debe ser elegido en enero del 2012. Aseguró que esa estrategia permitirá que la campaña sea más efectiva y el candidato no caiga “en el congelador de diciembre”.

Martes 15 de marzo de 2011
Noticias