https://red.diariocritico.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha lunes, 14 de marzo de 2011




Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias
Opinión: Andrés Aberasturi


Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias
ERC també critica però mostra responsabilitat d'acord en els pressupostos

Els socialistes exigeixen mantenir aquest any el primer d'aquests impostos i els populars suprimir el segon

El PSC ha condicionat el seu eventual suport als primers pressupostos del president de la Generalitat, Artur Mas, que mantingui "aquest any" l'Impost de Successions. En sentit contrari, però amb la mateixa finalitat de posar traves, la líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat avui que l'anunci del Govern de suprimir l'Impost de Successions "es queda curt", pel que ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, que doni suport a la proposta dels populars per eliminar també l'Impost de Donacions sinó vol posar en dificultats la negociació dels Pressupostos de la Generalitat. Tant PSC com PP saben que tenen a prop unes eleccions municipals que pinten molt malament pels primers i, sobretot, unes generals previsiblement l'any 2012 de cara a les quals la matriu socialista del PSC, el PSOE, ho té igual de complicat, però els populars no es poden despistar. Per aquestes raons, ambdues formacions parteixen de l'evidència de que cal marcar perfil propi encara que això suposi posar pals a les rodes de l'estabilitat de Catalunya. Pel que fa ERC, ´com els socialistes, també es mostra contrària a suprimir Successions però manté la voluntat d'arribar a un acord per aprovar els pressupostos.


Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias

El Deportivo Quito se consolidó como líder del campeonato ecuatoriano de fútbol tras vencer de visita al Barcelona de Guayaquil.

Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias
El actual presidente del Consejo Regulador del Marco de Jerez dice “estar muy tranquilo”


Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias
Debate por la catástrofe nuclear en Japón

Europa plantea revisar la política nuclear  

La canciller alemana, Angela Merkel, ha confirmado este lunes la suspensión, durante un plazo de tres meses, de la reciente ley que permite la prórroga de las centrales nucleares del país, en respuesta al debate generado sobre esta industria tras el terremoto de Japón.


Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias

Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias
Itàlia, país on més es nota l'increment

Les vendes totals augmenten en un 1,6 per cent

Seat ha augmentat un 10,6 per cent les seves exportacions en els dos primers mesos de l'any, amb gairebé 40.000 vehicles venuts a l'exterior entre gener i febrer, ha informat la firma automobilística, present a 72 països. Les vendes totals de la companyia, incloent el mercat espanyol, se situen en 51.408 unitats, un 1,3 per cent més. Les exportacions han pujat en 4.197 unitats, fins a una xifra total de 39.488 vehicles venuts, amb els augments més significatius per a la companyia registrats a Itàlia (35 per cent), Alemanya (25,5 per cent) i França (15,6 per cent).


Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias
Triplicaba la tasa máxima permitida

El concejal del PP en Santiago de Compostela que fue detenido ebrio al volante de su vehículo, Ángel Espadas, presentará su renuncia a su acta como edil y tampoco concurrirá como número tres de la candidatura popular a las próximas elecciones municipales.

Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias
El gobierno saca pecho tras la victoria

El jefe de Gabinete resaltó la victoria de la kirchnerista Lucía Corpacci en los comicios en los que derrotó al gobernador radical Eduardo Brizuela del Moral y se convirtió en nueva mandataria provincial. "Fue una brillante jornada", enfatizó.

Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias

Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias
Según Juan Ramón Quintana:

El ex embajador de EEUU, Philip Goldberg fue acusado de haber impulsado la investigación que acabó con la detención de René Sanabria, General de la Policía Boliviana aprehendido en Panamá por cargos de narcotráfico y trasladado a una cárcel de Miami. 

Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias
Barco secuestrado frente a aguas de Mozambique

La ministra de Medio Ambiente, Medio Rural y Marino, Rosa Aguilar, ha asegurado este lunes que "se encuentran bien" los dos marineros gallegos del pesquero 'Vega 5' que permanecen secuestrados -desde hace algo más de dos meses- por piratas tras haber liberado la Marina india el sábado pasado del arrastrero, propiedad de Pescanova, en una operación contra la piratería.

Lunes 14 de marzo de 2011
Noticias