https://red.diariocritico.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha martes, 31 de agosto de 2010

Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
El Consell Executiu, nova opció per a donar data als comicis

El president dels catalans va dir que seria en aquest marc on donaria a conèixer la seva decisió definitiva

Si ahir es va tancar la porta a que les eleccions al Parlament de Catalunya fossin el 24 d'octubre, avui el president de la Generalitat, José Montilla, en la seva qualitat -tal com sempre recorda- d'únic element amb capacitat decisòria sobre la data dels comicis té una nova oportunitat. No podrà rescatar la data que gairebé tothom donava com a idònia, però sí podrà aclarir, si vol, el dia D que ha de portar un nou Govern a Catalunya, molt possiblement sense ell com a president i amb els seus actuals socis de govern allunyats dels llocs de privilegi. Avui té una nova possibilitat de demostrar la seva capacitat de sacrifici per Catalunya.
Martes 31 de agosto de 2010
Noticias

Martes 31 de agosto de 2010
Noticias

Es consciente que debe su popularidad a su papel de Hermione en la saga de Harry Potter, pero Emma Watson acaba de confesar que ha llegado a un punto en su vida en el que necesita más tiempo para sí misma. Por ello, la joven actriz está pensando en retirarse del cine, al menos una temporada, hasta que haya 'recargado las pilas'.


Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
EEUU podría solicitar su extradición

Las autoridades mexicanas informaron este lunes (madrugada del martes en España) de la captura de Édgar Valdez Villarreal, alias 'La Barbie', considerado uno de los máximos responsables del cártel de los Beltrán Leyva y hombre clave del narcotráfico en el centro de México.

Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
Se mojó en la extinción del fuego

El famoso cuadro David y Goliat de Tiziano, uno de los mayores exponentes del Renacimiento italiano, ha sufrido daños a causa del incendio que se declaró en la noche de este domingo junto a la Basílica de la Salud de Venecia, en el norte de Italia.

Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
EEUU termina la misión de combate

El primer ministro iraquí, Nuri al Maliki, ha defendido este martes que Irak es ya un "país  independiente" con la salida de las tropas de combate de Estados Unidos y ha asegurado que sus fuerzas de seguridad harán frente ahora a todas las amenazas, tanto internas como externas.

Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
Con cargo al ejercicio de 2010

La firma prevé mantener su política de igualar o superar el 60 por ciento del beneficio recurrente neto consolidado en su 'pay out'

Criteria CaixaCorp repartirá este miércoles 1 de septiembre el primer pago de dividendo con cargo a los beneficios del ejercicio 2010, de seis céntimos por acción, cumpliendo la decisión de remunerar a los accionistas trimestralmente, ha informado la sociedad que agrupa la cartera de participadas de La Caixa.


Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
Vol fer coincidir la decisió amb les jornades prèvies a la Diada

El president tindria fins el 4 d'octubre per signar el decret de convocatòria si els comicis són el 28 de novembre

El president de la Generalitat, José Montilla, anunciarà la data de les eleccions catalanes la setmana que ve. Així ho ha comunicat aquest dimarts als consellers durant la reunió del Consell Executiu, segons ha explicat en roda de premsa el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i han confirmat a l'ACN fonts del Govern.


Martes 31 de agosto de 2010
Noticias

Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
Després d'onze temporades

El rellevarà "una gran figura" de les arts escèniques a finals de la temporada que s'inicia ara

El dramaturg i director de teatre Calixto Bieito abandonarà la direcció artística del Teatre Romea de Barcelona després de finalitzar aquesta temporada - la 2010-2011 - que ja és l'onzena sota el seu mandat.


Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
Las primarias madrileñas al rojo vivo

Pedro Castro le llamó el "candidato de la derecha" y tuvo que rectificar
El pistoletazo de salida para la campaña 'oficial' de las primarias socialistas madrileñas comienza este miércoles, uno de septiembre, con el ambiente al rojo vivo. Ambos contrincantes Tomás Gómez y Trinidad Jiménez, ya han puesto fecha a la presentación 'en sociedad'  de sus respectivas candidaturas. La ministra de Sanidad no ha querido esperar mucho y lo hará este mismo miércoles - primer día de plazo de la campaña - en la sede del PSM a las doce del mediodía. Allí estará arropada por su portavoz, el portavoz municipal, David Lucas, y por los miembros de su Plataforma, pero esta vez sin el secretario general del PSM como testigo.

Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
La Xunta sí explica que l'estada a Galícia costarà quatre milions

A València, l'any 2006, el viatge papal va suposar una despesa de 25 milions d'euros

El Govern guarda silenci sobre el cost que li suposarà la visita del Papa Benet XVI a Barcelona el proper 7 de novembre. A la roda de premsa posterior al primer Consell Executiu després del parèntesi estival, el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar, no ha contestat aquesta pregunta que li han fet els periodistes.


Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
És el màxim reconeixement per haver prestat un servei destacat a la societat catalana

El lliurament serà el proper 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional


Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
Expectatives immillorables de cara a superar la previsió de 50.000 usuaris en un any

La infraestructura va ser inaugurada el mes de febrer

L'Aeroport de Lleida-Alguaire arribarà aquest cap de setmana als 40.000 passatgers després d'entrar en servei el 5 de febrer, segons ha explicat aquest dimarts el director general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat, Oriol Balaguer.


Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
Nova mostra del desgavell del Govern

El titular de Medi Ambient contradiu al d'Universitats dient que seran aquestes institucions les que fixin el nivell

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, ha manifestat que el decret llei que prepara el Govern que fa referència al català a les universitats no obligarà als professors universitaris a tenir "el nivell C o un altre equivalent". Aquestes paraules denoten una clara descoordinació amb les pronunciades pel conseller responsable d'universitats, Josep Huguet, qui aquest dilluns va dir que "els nous professors o els que hi ha ara a la universitat que volen accedir a noves places caldrà que tinguin la acreditació bàsica de català, que és aquella que se'n diu el nivell C, que ve a ser el de suficiència de català". Baltasar ha assegurat que les universitats "fixaran les condicions per acreditar el nivell de català".


Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
Per aplicacions biomèdiques

L'objectiu paral·lel és atreure futures entitats i centres

L'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) i el Centre de Regulació Genòmica (CRG), centres associats a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), respectivament, s'han aliat per fomentar la recerca i l'ús de tecnologies en el camp de la nanoscòpia i la microscòpia avançada d'alta resolució aplicades a la biomedicina.


Martes 31 de agosto de 2010
Noticias
Inaccesible durante 3 horas

La red social Facebook sufrió este martes un problema técnico que impidió o ralentizó el acceso de los usuarios de todo el mundo, según informó la compañía en un comentario de su perfil dentro de la red.