https://red.diariocritico.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha lunes, 03 de mayo de 2010

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya

La situació serà especialment complicada al Pirineu

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu una setmana d'inestabilitat, amb pluges que poden caure arreu del territori, en forma de neu al Pirineu. Segons ha explicat a l'ACN Aleix Andrés, responsable de Vigilància Meteorològica de l'SMC, aquest dilluns la pluja continuarà caient a tot Catalunya, i en algun sector es poden fregar els 100 litres d'aigua per metre quadrat acumulats. Pel que fa a la neu, la cota oscil·larà entre els 1.200 i 1.400 metres, però demà podria baixar fins als 700, especialment al vessant nord. S'esperen xàfecs i ruixats durant tota la setmana.


Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
Mesa y Junta de Portavoces

Miguel Sanz hablará de este asunto el 12 de mayo
El presidente del Gobierno de Navarra, Miguel Sanz, y la consejera de Salud, María Kutz, comparecerán ante el Parlamento de Navarra ante el anuncio del Ejecutivo foral de recurrir la ley del aborto ante el Tribunal Constitucional.

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
Programa 'Pacient expert' de l'ICS

La iniciativa vol promoure canvis d'hàbits que millorin la qualitat de vida

L'Institut Català de la Salut (ICS) ha posat en marxa per primera vegada a Lleida el Programa 'Pacient Expert', una iniciativa basada en experiències de països com ara la Gran Bretanya. El pacient expert és un malalt crònic ben preparat que està "molt motivat per cuidar-se i per ensenyar els altres".


Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
Es tracta de la versió anglesa de la Vida coetània i l’alemanya de la Doctrina pueril


Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
Para tratar la situación de los 740 empleados

La administración concursal de Air Comet ha convocado una reunión entre los sindicatos y el comité de empresa para tratar la situación de los 740 empleados que siguen vinculados a la aerolínea, según fuentes sindicales.

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
Pancartes amb el lema 'Patrimonio sindical, YA!'

El sindicat es queixa que no li ha estat concedit l'espai que al seu parer li correspon per dret

Més d'un centenar de militants de la Confederació General del Treball (CGT) s'han manifestat aquest dilluns des de primera hora del matí per protestar pel desallotjament que s'ha dut a terme a la planta número 8 de l'edifici situat al número 16-18 de la Via Laietana de Barcelona. Els manifestants, sota una pancarta amb el lema 'Patrimonio sindical YA!' i agitant banderoles de la CGT, han sortit a tallar el trànsit del carrer cridant 'CCOO sindicat traïdor'. El sindicat es queixa que no li ha estat concedit l'espai que al seu parer li correspon per dret, que equivaldria a una planta de l'edifici on s'allotja la seva seu. És per això que CGT ha ocupat un nova planta de l'edifici.


Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
Según la OMT

La llegada de turistas internacionales se incrementó un 7% a nivel mundial en los dos primeros meses de 2010, hasta los 119 millones de viajeros, con un crecimiento "especialmente fuerte" en Asia, África y Oriente Medio, y "más lento" en Europa y América, según el último 'Barómetro OMT del Turismo Mundial'.

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
Tomadas por el fotógrafo Dany Virgili

Doña Letizia y Don Felipe se han modernizado. Con motivo del ascenso a Teniente Coronel de los Ejércitos de Tierra y del Aire y a Capitán de Fragata de la Armada del Príncipe, se han renovado las fotos oficiales de Sus Altezas Reales los Príncipes de Asturias.

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
Automoción

Acuerdo estratégico suscrito por la corporación germana y la alianza Renault-Nissan.
El grupo automovilístico francés Renault producirá en su planta de motores de Valladolid propulsores destinados al grupo alemán Daimler

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
Por haber llegado fuera de plazo

El instructor de la causa abierta en el Tribunal Supremo contra el juez de la Audiencia Nacional Baltasar Garzón por una presunta prevaricación cometida al investigar las desapariciones del franquismo, Luciano Varela, dictó este lunes una providencia en la que rechaza por haber llegado fuera de plazo el escrito de acusación presentado por Falange Española y de las JONS. Se trata de una segunda versión, corregida por contener la primera valoraciones y elementos ajenos al proceso.

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
Política

Cooperación entre comunidades autónomas limítrofes
Los presidentes de Castilla y León y Extremadura, Juan Vicente Herrera y Guillermo Fernández Vara, respectivamente, se reunirán el 19 de mayo en Extremadura para revisar y ampliar los acuerdos de colaboración entre ambas comunidades autónomas.

Lunes 03 de mayo de 2010
Noticias
II Fòrum de les Autoritats Locals i Regionals de la Mediterrània

Volen conèixer l'abast de la cimera de caps d'Estat i de Govern que es farà a Barcelona el dia 7 de juny

Els governs locals i regionals de la Unió Europea i els països mediterranis volen tenir un paper significatiu en el procés de construcció euromediterrània que anirà fent-se palès quan la Unió per la Mediterrània (UpM) vagi avançant.